Nis

“Kendimi Deniyorum Hafta Sonu Deneme Programı” kapsamında 8. sınıfların 8. denemesini başarıyla tamamladık.

Nis

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı yapıldı. Toplantıda velilere hitap eden Okul Müdürümüz Özcan CANPOLAT, okul başarısı için veli-okul işbirliğine vurgu yaptı. Öğrencilerin durumları ile gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra velilere ara karne dağıtıldı. Akabinde veliler sınıf ve ders öğretmenleriyle görüşerek öğrencileri hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuk şenliği formatında 24 Nisan’da kutladık.

Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin öğrenci konuşması, şiirlerin okunması ile devam eden kutlama programı 5. sınıfların hazırladığı gösterilerle büyük beğeni aldı.

Velilerimizin de yoğun katılım gösterdiği gün boyu süren etkinliklerimiz içinde öğrencilerimizin hazırladığı koro dinletisi, karaoke yetenek yarışması, çeşitli çocuk oyunu yarışmaları, futbol ligleri süper kupa final maçları, görsel sanatlar sergisi, teknoloji tasarım sergisi, takı standı, yüz boyama etkinliği de vardı.

Gün boyu süren etkinliklerimize İlçe Millî Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, okul müdürleri, ilçemizde görev yapan öğretmenler, öğrenci velileri ve aileleri katıldı.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Millî Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, Şube Müdürü Şinasi Kaplan ile Şube Müdürü Hamdi Harmancı verdiler.

Programa katılan ilçe protokolü başta olmak üzere herkese, yeme-içme stantlarını hazırlayan ve gün boyu stantlarda bekleyen velilerimize, Okul-Aile Birliği Yönetim Kuruluna, programın hazırlanması ve uygulanması sürecinde özveriyle gayret gösteren tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren okulumuzun öğrencileri ödüllerini aldılar.

İlçe protokolünün katılımıyla yapılan kutlama programında masa tenisinde 1, 2 ve 3. olan öğrencilerimiz Oktay Burak, Yiğit ve Görkem ile resim yarışması ilçe birincisi Zeynep Berra ödüllerini ilçe protokolünden aldılar. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri kutluyoruz.

Nis

Yüz binlerce çocuğa ulaşan “Eğlenceli Tarih”serisinin, çocuklarımızın çok sevdiği kitaplardan olan “Mustafa-Kemal” kitabının , aynı zamanda sosyal bilgiler kaynak kitaplarının yazarlarından birisi olan Metin Özdamarlar çocuklarımıza tarihi sevdiren bir yazarımızdır. Kendisi  birçok ilimizde çocuklara “Tarihi  Değerlerimiz”  konulu söyleşi ve konferanslar vermektedir. Bu kapsamda okulumuzda da  öğrencilerimizle buluşup söyleşi ve imza etkinliğine katılmıştır. Metin Özdamarlar hocamıza ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen okullar arası masa tenisi müsabakasında öğrencilerimiz 1, 2 ve 3. olmuştur.

Nis

Son sınıf öğrencilerimizle iftarda bir araya geldik.  Son sınıfların rehber öğretmenlerinin düzenlediği iftara öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerimiz de katıldı. Hep birlikte, anılarda yer alacak güzel bir akşam geçirdik.

Nis

Öğrencimiz Zeynep Berra İnci Yeşilay'ın "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" yarışmasında görsel kategoride il birincisi olmuştur.

Ortaokul birincisi olan öğrencimize 5000 liralık ödülünü ve başarı belgesini Bilecik Valimiz Sn. Şefik Aygöl verdiler.

Öğrencimize yarışmaya hazırlık sürecinde rehberlik eden Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Serpil Hanım'a çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Bursluluk sınavı ile LGS kapsamında yapılacak olan merkezî sınavın yaklaşması nedeniyle hafta sonu denemelerimizin uygulama sıklığını arttırdık. Mart ayındaki ikinci hafta sonu denememizi yaptık.

Mrt

ÖDDK tarafından seçilen öğrencilerimize madalyalarını öğretmenlerimiz takdim etti.

Mrt

Mart ayının son pazartesi ile başlayan hafta Kütüphaneler Haftasıdır. Bu sebeple öğrencilerde kütüphane kullanımını,  okuma ve kitap sevgisini arttırmak için okulumuz öğrencileri ile ilçe kütüphanesine gezi düzenledik. Kütüphaneyi gezen öğrencilerin kitaplar oldukça ilgisini çekti. İlçe kütüphanesindeki görevliler öğrencileri çok sıcak karşıladı ve kütüphane kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verdi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü Rehber Öğretmeni Ramazan Savaş ve beraberindeki öğrenciler ile okulumuzda Dünya Su Günü farkındalığı etkinlikleri düzenlendi.

Her damlası değerli, her damlasında hayat var. Suyu tasarruflu kullanmak ve su kaynaklarını korumak hepimizin görevi.

Su yaşamdır ve artık azdır. Boşa akıtma, konfora harcama.

Sürdürülebilir bir gelecek için suyun değerini biliyoruz.

Su varsa hayat var! Geleceğimiz için su kaynaklarımızı koruyalım.

Su, dünyanın her noktasında yaşamı ifade eden bir değerdir. Su kaynaklarımızı ve geleceğimizi koruyoruz! 22 Mart Dünya Su Günü kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Koro Etkinliği

Mrt

Hafta sonu deneme sınavlarımız devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda Pi Günü münasebetiyle birtakım etkinlikler yapıldı.