BİLECİK / BOZÜYÜK - Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Nis

Öğrencimiz Zeynep Berra İnci Yeşilay'ın "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" yarışmasında görsel kategoride il birincisi olmuştur.

Ortaokul birincisi olan öğrencimize 5000 liralık ödülünü ve başarı belgesini Bilecik Valimiz Sn. Şefik Aygöl verdiler.

Öğrencimize yarışmaya hazırlık sürecinde rehberlik eden Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Serpil Hanım'a çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Bursluluk sınavı ile LGS kapsamında yapılacak olan merkezî sınavın yaklaşması nedeniyle hafta sonu denemelerimizin uygulama sıklığını arttırdık. Mart ayındaki ikinci hafta sonu denememizi yaptık.

Mrt

ÖDDK tarafından seçilen öğrencilerimize madalyalarını öğretmenlerimiz takdim etti.

Mrt

Mart ayının son pazartesi ile başlayan hafta Kütüphaneler Haftasıdır. Bu sebeple öğrencilerde kütüphane kullanımını,  okuma ve kitap sevgisini arttırmak için okulumuz öğrencileri ile ilçe kütüphanesine gezi düzenledik. Kütüphaneyi gezen öğrencilerin kitaplar oldukça ilgisini çekti. İlçe kütüphanesindeki görevliler öğrencileri çok sıcak karşıladı ve kütüphane kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verdi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü Rehber Öğretmeni Ramazan Savaş ve beraberindeki öğrenciler ile okulumuzda Dünya Su Günü farkındalığı etkinlikleri düzenlendi.

Her damlası değerli, her damlasında hayat var. Suyu tasarruflu kullanmak ve su kaynaklarını korumak hepimizin görevi.

Su yaşamdır ve artık azdır. Boşa akıtma, konfora harcama.

Sürdürülebilir bir gelecek için suyun değerini biliyoruz.

Su varsa hayat var! Geleceğimiz için su kaynaklarımızı koruyalım.

Su, dünyanın her noktasında yaşamı ifade eden bir değerdir. Su kaynaklarımızı ve geleceğimizi koruyoruz! 22 Mart Dünya Su Günü kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Koro Etkinliği

Mrt

Hafta sonu deneme sınavlarımız devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda Pi Günü münasebetiyle birtakım etkinlikler yapıldı.

Mrt

Mart ayında Kütüphaneler Haftası'nın da yaklaşmasıyla öğrecilerimize şirin, küçük kütüphane kartları hazırladık. Artık öğrenciler kütüphaneden kitap alırken bu kartları kullanacaklar.Kütüphane kartlarının öğrencilerin kütüphaneye olan ilgisini ve okuma alışkanlığını arttırdığı görüldü.

Mrt

Bursluluk sınavına girecek öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak üzere okul müdürümüz Özcan Canpolat öğrencilerimizle bir toplantı yaptı. Okul Rehber Öğretmeni Nurcan Baba'nın da katıldığı  toplantıda sınavın içeriği ve sınava hazırlanma süreci hakkında öğrencilerimize bilgi verildi

Mrt

Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı toplum hizmeti ve trafik eğitimi kapsamında okulumuzun beşinci sınıf öğrencilerine  kavşakta karşıdan karşıya geçme, trafik ışıklarına  uyma, emniyet kemerinin önemi eğitimi vermiştir. Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ederiz.

Mrt

Son sınıf öğrencilerimizin LGS kapsamında yapılacak merkezî sınava hazırlık sürecindeki moral ve motivasyonlarını arttırmak için 2 Mart Cumartesi günü kurslardan sonra piknik yaptık.

Öğrencilerimiz bahçemizedeki çamlık alanda yapılan piknikten önce  Actionbound etkinliği ile eğlenceli bir zaman geçirdiler.

Mrt

Şubat ayı yıldız öğrencilerimize madalyalarını İstiklâl Marşı töreninde verdik.

Mrt

1 Mart’ta okulumuzda tüm öğrencilerimizle çorba içtik.

Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmeleri için

Okul-Aile Birliği ile okul kantini işletmecisi Fatih Seraslan’ın destekleriyle okulumuzdaki ilk “Çorba Günü” etkinliğinde tüm öğretmen ve öğrencilerimize çorba ikram ettik.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Ecrin Ece Çelik, Bilecik ilinde düzenlenen tekvando il turnuvasında altın madalya kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.