Ock

Tüm sınıflar düzeyinde 1. dönem kitap sınavımızı bugün tamamladık.

Derece yapan öğrencilerimize çeşitli hediyeler vereceğimiz kitap sınavının  sonuçlarını  öğrencilerimize dağıttık.

Ödül törenimiz daha sonra yapılacaktır.

Başta Türkçe öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

5. sınıf velilerimizle öğrencilerimizin başarısını arttırmak için yapılacakları konuşmak üzere bir araya geldik. Toplantıda hem ilk dönem yapılan çalışmaları değerlendirdik hem de

5. sınıf öğrencilerimizin akademik başarılarının arttırılması için ikinci dönem yapılacak uygulama ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduk.

Toplantıya katılan tüm velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bilecik’te Eğitimde Nitelik ve Vizyon (BİL-EN) kapsamında “ Öğrencilerde Problem Çözme Becerisi Geliştirme”  etkinlikleri çerçevesinde, okulumuz toplantı salonunda öğrencilerimize problem çözme becerisi ile ilgili seminer çalışması yapılmıştır..

Ock

Türkiye genelinde başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut hikâyelerinde geçen kelimelerden oluşan Anlamını Bul oyunu oynanmıştır.Bir kesenin içine Dede Korkut hikâyelerinde geçen kelimelerden konulmuş ve sinif 3 g et gruba ayrılmıştır.Sirayla öğrenciler gruplarına kelimeleri anlatmaya çalışmış kelimelerin anlamını en çok bilen grup oyunu kazanmıştır.Boylelikle öğrencilere Dede Korkut hikâyelerinde geçen kelimelerin anlamları verilmiştir.

Ock

Tüm öğrencilerin hedef koymalarını sağlamak amacıyla BİL-EN kapsamında başlatılan öğrenci hedef kartı etkinliği çalışmaları, öğrencilerin kendilerini tanımalarına yönelik belirlenen testlerle devam etmektedir

Ock

Okulumuzun Matematik Kulübü Danışman Öğretmeni Recep DEMİR ve kulüp öğrencileri, BİL-EN kapsamında "Yardımseverlik" değerini yaşatmak adına 6 Şubat depreminden etkilenen Malatya TOKİ Ortaokuluna kitap bağış kampanyası düzenledi.

Ock

BİL-EN Kapsamında “Yetenek Avcıları” etkinliklerimize başladık. Bu bağlamda masa tenisi çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Destekleri için Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ock

Aralık ayında örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimize ve deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimize madalyalarını İstiklal Marşı töreninde verdik.

Ayrıca Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) kapsamında oluşturulan dilek, istek ve öneri kutusuna öğrencilerimiz tarafından atılan görüş ve isteklerden uygun görülenler öğrencilerle paylaşıldı.

Ara

15 Temmuz etkinlikleri bağlamında ve ÇEDES kapsamında 26 Aralık 2023 Salı günü Bozüyük'te ikamet eden Gazi Bahtiyar Bozkurt'u ziyaret ettik.

Ara

"Başarının anahtarı azim, gayret ve sabırdır."

Azimle, sabırla gayret ediyoruz.

Ara

Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) kapsamında günlük yirmi dk. kitap okumaya devam ediyoruz.

Ara

Okulumuzdaki 19 adet akıllı tahtanın mekanik bakım ve onarımını yaptırdık.