2. dönem 2. sınav takvimimiz belirlenmiştir.

Nis

"İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Giriş Belgeleri" yayımlandı.

e-okul.meb.gov.tr

Nis

2023-2024 eğitim-öğretim yılı  2. dönem genel veli toplantısı 25 Nisan'da yapılacaktır.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Şbt

2. sönem 1. sınav takvimimiz belirlenmiştir.

Şbt

2024-2025 eğitim ve öğretim yılında resmi ortaöğretim kurumlarında okunacak seçmeli derslerin belirlenmesiyle ilgili olarak aşağıdaki form linkinden formun doldurulması gerekmektedir.

Şbt

Okulumuzda 2. dönem uygulanacak yeni haftalık ders programı aşağıda yer almaktadır. Öğrencilerimize duyurulur.

Ock

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı

Ock

5. Sınıflar Veli Toplantısı

Değerli Velilerimiz,

Öğrencilerimizin ders ve başarı durumlarını konuşacağımız, akademik başarılarının desteklenmesi amacıyla uygulanacak olan Akademik Takip sistemi hakkında bilgi vereceğimiz toplantıya tüm 5. sınıfların velilerinin katılımını bekliyoruz.

Unutmayın! Çocuklarımız ancak sizin desteğinizle daha iyiye ulaşabilir. Daha iyiye ulaşma çabamıza omuz vereceğinizi biliyoruz.

Yer:  YSS Toplantı Salonu

Tarih: 09/01/2024 Salı

Ara

Ocak ayında çıkacak 81 Çalıkuşu Bilecik dergisi 13. sayısı için içerik kabulüne başlanmıştır.

Ara

2024-2025 eğitim-öğretim yılından itibaren okul formalarımız değişiyor.

Ara

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem 2. yazılı tarihleri aşağıdaki gibidir:

Ara

Okul-Aile Birliği Genel Kurul kararı gereği olarak okul formalarını yeniden belirliyoruz.

Ara

Okulumuzun 2024-2028 stratejik planı için öğrencilerimizin ve velilerimizin görüşlerine gereksinim duymaktayız.

Anketlerin okulumuzun öğrencileri ve velileri tarafından doldurulması önem arz etmektedir.