Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Yediler Mah. Kanarya Cad. No.20 Bozüyük/Bilecik
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Yenilikçi düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz valeybol,spor,dart,futsal alanlarında sayısız başarılar elde etmiştir. 2012-2014 tarhleri arasında kabul edilen Comenius projesi ile toplam 9 ülkenin katılıyla gerçekleştirilmiş proje sayesinde 8 farklı ülkeye okul öğrenci ve öğretmenelri ile gidilmiştir. İngilizce tiyatro ve koro çalışmaları düzenlenmiş ve gösterim yapılmıştır.
08.40 - 12.05 ve 13.10 - 15.40
Bulunmamaktadır.
Ulaşım
İlçemizde ulaşım, kara ve demiryoluyla sağlanmaktadır. İlçeden geçen 25 numaralı devlet karayolu İç Anadolu, Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerini birbirine bağlayan yoldur. Ayrıca 2 numaralı devlet karayolu Bursa´yı Eskişehir ve Ankara´a bağlar. Bu yollar sayesinde Türkiye´nin bir çok yerine her gün direkt araç bulunabilmektedir.
Okulumuza ulaşım toplu taşıma araçlarıyla (2 No.lu minibüs) yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde olup Bilecik´e 32km. Eskişehir´e ise 39km, Bursa’ya 105 km, Kütahya’ya 72 km mesafededir.
TÜBİTAK 4006, TUBİTAK Bilim Söyleşileri
TÜBİTAK, e-Twinning